Pour vous authentifier, privilégiez eduGAIN / To authenticate, prefer eduGAIN

Higgs Hunting 2021

Europe/Paris
Auditorium P.Lehmann & G.Charpak (IJCLab Orsay & LPNHE Paris)

Auditorium P.Lehmann & G.Charpak

IJCLab Orsay & LPNHE Paris

Description

       

Valérie Brouillard
    • 09:00 10:30
      Registration with coffee and croissants Building 200 & cafétéria (IJCLab Orsay)

      Building 200 & cafétéria

      IJCLab Orsay

    • 10:30 12:50
      Chair: P.Sphicas (CERN & Athens) Auditorium P.Lehmann & G.Charpak

      Auditorium P.Lehmann & G.Charpak

      IJCLab Orsay & LPNHE Paris

      • 10:30
        Theory Higgs and diHiggs production 45m
        Speaker: T.Plehn (Heidelberg)
      • 11:15
        Young Scientist Forum Part 1 (2 talks) 30m
      • 11:45
        ATLAS CMS H(125) boson decays results 1h 5m
        • ATLAS 15m
        • CMS 15m
        • 3 transparencies of comparison 5m
        • Discussion 30m
    • 12:50 14:30
      Lunch 1h 40m Auditorium P.Lehmann & G.Charpak

      Auditorium P.Lehmann & G.Charpak

      IJCLab Orsay & LPNHE Paris

    • 14:30 16:05
      Chair: Auditorium P.Lehmann (IJCLab Orsay )

      Auditorium P.Lehmann

      IJCLab Orsay

      • 14:30
        Young scientist forum part 2 (2 talks) 30m
      • 15:00
        CMS ATLAS H(125) fermion decays results (including tth) 1h 5m
        • CMS 15m
        • ATLAS 15m
        • 3 transparencies of comparison 5m
        • Discussion 30m
    • 16:05 16:35
      Coffee break 30m 200/0-Cafétéria - Cafétéria LAL (IJCLab)

      200/0-Cafétéria - Cafétéria LAL

      IJCLab

      150
      Show room on map
    • 16:35 19:00
      Chair : R.Nicolaidou (IRFU Saclay) 200/0-Auditorium - Auditorium P. Lehmann (IJCLab)

      200/0-Auditorium - Auditorium P. Lehmann

      IJCLab

      250
      Show room on map
      • 16:35
        Exotic Higgs decays or Higgs and CP violation 30m
        Speaker: S.Gori (UC, Santa Cruz)
      • 17:05
        Young Scientist Forum part 3 (3 Talks) 45m
      • 17:50
        The LHC Timeline: A Personal Recollection (1980-2012) 45m
        Speaker: L.Maiani (Rome)
    • 19:00 21:00
      Welcome drink 2h 200/0-Cafétéria - Cafétéria LAL (IJCLab)

      200/0-Cafétéria - Cafétéria LAL

      IJCLab

      150
      Show room on map
    • 10:30 12:40
      Chair: S.Heinemeyer (IFT Madrid) Auditorium G.Charpak (Paris)

      Auditorium G.Charpak

      Paris

      • 10:30
        Young Scientist Forum part 4 (2 Talks) 30m
      • 11:00
        ATLAS CMS BSM and rare H(125) - including Hcc Hnunu decays 1h 40m
        • ATLAS additional scalar bosons 15m
        • CMS additional scalar bosons 15m
        • ATLAS rare H(125) and BSM decays 15m
        • CMS rare H(125) and BSM decays 15m
        • 3 transparencies of comparison 5m
        • Discussion 35m
    • 12:40 14:20
      Lunch 1h 40m
    • 14:20 15:50
      Chair: A-M. Magnan (Imperial College) Auditorium G.Charpak (Paris)

      Auditorium G.Charpak

      Paris

      • 14:20
        ATLAS or CMS joker talk 25m
      • 14:45
        Vector Boson Scattering 1h 5m
        • ATLAS 15m
        • CMS 15m
        • 3 transparencies of comparison 5m
        • Discussion 30m
    • 15:50 16:20
      Coffee break 30m
    • 16:20 18:50
      Chair: Auditorium G.Charpak (LPNHE)

      Auditorium G.Charpak

      LPNHE

      • 16:20
        Young Scientist Forum part 5 (3 Talks) 45m
      • 17:05
        CMS ATLAS general H combination 1h 5m
        • CMS H combination 15m
        • ATLAS H Combination 15m
        • 3 transparencies of comparison 5m
        • Discussion 30m
      • 18:10
        The Once and Future Higgs 40m
        Speaker: N.Craig (UC, Santa Barbara)
    • 18:50 21:50
      Wine and cheese buffet 3h Salle panoramique - Paris

      Salle panoramique - Paris

    • 10:30 12:45
      Chair: V.Martinez Outschoorn (Univ.of Massachusetts, Amherst) Auditorium G.Charpak (Paris)

      Auditorium G.Charpak

      Paris

      • 10:30
        ATLAS or CMS joker talk 25m
      • 10:55
        Young Scientist Forum part 6 (3 Talks) 45m
      • 11:40
        ATLAS CMS HH (results) 1h 5m
        • ATLAS 15m
        • CMS 15m
        • 3 transparencies of comparison 5m
        • Discussion 30m
    • 12:45 14:25
      Lunch 1h 40m
    • 14:25 16:30
      Chair: H.Haber (UC, Santa Cruz) Auditorium G.Charpak (Paris)

      Auditorium G.Charpak

      Paris

      • 14:25
        Higgs report from Snowmass 30m
        Speaker: Dr Isobel Ojalvo (Princeton)
      • 14:55
        Theory concluding talk 45m
        Speaker: L.Reina (Florida)
      • 15:40
        Experimental concluding talk 45m
        Speaker: P.Meridiani (Roma)
    • 16:30 17:00
      Final coffee break 30m